Product was successfully added to your shopping cart.

LED BÅND

Sorter faldende

4 vare(r)

 1. HiluX LED Bånd - 5m - 350 lm/m - CRI: 97

  Dette HiluX Bånd med 350LM pr. meter er godt til brug hvor man ønsker en dekorativ effekt med et dejligt varmt lys. De 350 lumen svarer til en 40W pærer spredt ud over hver meter. Det er bedst at bruge det steder hvor man har en anden lyskilde som den primære. Dette bånd gengiver farverne utrolig godt og gør det ideelt til køkkener, stuer mv, alle steder hvor farverne skal gengives helt korrekt. HiluX LED bånd er blandt de bedste på markedet, når du vælger dette LED bånd kan du være sikker på at du får den højeste kvalitet med 3 års garanti.
  161,00 kr
 2. HiluX LED Bånd - 5m - 450 lm/m - CRI: 93

  Kraftigt HiluX LED bånd, med 450 lumen pr. meter. Dette bånd er god som supplerende belysning, LED båndet giver en dejlig varm hvid farve som man kender det fra halogen lyset. De 450 lumen (pr. meter) svarer til en 50W pærer, spredt ud over hver meter af denne 5 meter rulle. Dette bånd gengiver farverne utrolig godt og gør det idéelt til køkkener, badeværelser mv, alle steder hvor farverne skal gengives helt korrekt. LED båndet kan nemt monteres på en jævne overflader, da det er med professionel 3M tape på bagsiden. HiluX LED bånd er blandt de bedste på markedet, når du vælger dette LED bånd kan du være sikker på at du får den højeste kvalitet med 3 års garanti. Se flere specifikationer om det ekstra kraftigt LED Bånd længere nede på siden.
  214,00 kr
 3. HiluX LED Bånd - 5m - 950 lm/m - CRI: 95

  Utroligt kraftigt LED bånd fra HiluX på hele 950 lumen pr. meter- Styrken gør det velegnet som primær belysning. Båndet har en behagelig varm hvid farve som man kender det fra halogen lyset. De hele 950 lumen pr. meter svarer til en 60W pærer spredt ud over en meter. Dette bånd gengiver farverne utrolig godt og gør det ideelt til køkkener, stuer mv, alle steder hvor farverne skal gengives helt korrekt. LED båndet kan nemt monteres på en jævne overflader, da det er med professionel 3M tape på bagsiden. HiluX LED bånd er blandt de bedste på markedet, når du vælger dette LED bånd kan du være sikker på at du får den højeste kvalitet med 3 års garanti. Se flere specifikationer om det ekstra kraftigt LED Bånd længere nede på siden.
  292,00 kr
 4. HiluX LED Bånd - 5m - 1600 lm/m - CRI: 95

  Det kraftigste LED bånd på markedet fra HiluX på hele 1600lm pr. meter. Samtidig er lyskvaliteten helt i top med ra95 og en kelvin på 2700K. Det betyder at du får den klassiske farve i hjemmet man kender fra glødepærerne, bare på en meget mere indirekte og indbydende måde. LED bånd egner sig godt til steder der ikke er så meget plads til belysning. det er utrolig fleksibelt og kan nemt bøje om hjørner. Båndet kan klippes hver 2,5cm. centimeter så man kan få det til at passe hvor man ønsker.
  427,95 kr
Sorter faldende

4 vare(r)