Product was successfully added to your shopping cart.

GU10 LED SPOT

Sorter faldende

5 vare(r)

 1. HiluX R9 - 40° - Dæmpbar

  HiluX R9 GU10 LED spot er af højeste kvalitet og kan bruges i alle lamper da det har præcis samme størrelse som et normalt halogen spot.
  Det har derudover også en fantastisk farvegengivelse på hele 95Ra. Det betyder det er ideelt til Barer, butikker, hoteller, stuer, badeværelser eller køkkener.

  HiluX R9 GU10 LED  spot er til alle, især der hvor farverne i det oplyste er vigtigt de bliver gengivet korrekt.

  HiluX R9 GU10 LED  spottet svarer til ca. 35-40W halogen og gengiver farverne ligesom et halogen spot!

  HiluX R9 GU10 LED Spot kan dæmpes med alle normale lysdæmpere.

  69,00 kr
 2. HiluX R7 - 60° - Dæmpbar

  Nyeste skud på stammen fra danske HiluX, nu uden synlig kant, hvilket gør den rigtig flot i alle lamper, især indbygningspot.
  75,00 kr
 3. HiluX R8 - 60° - Dæmpbar

  HiluX R8 GU10 LED spot er af højeste kvalitet og kan bruges i alle lamper da det har præcis samme størrelse som et normalt halogen spot. Det har derudover også en fantastisk farvegengivelse på hele 95Ra. Det betyder det er ideelt til Barer, butikker, hoteller, stuer, badeværelser eller køkkener.
  69,00 kr
 4. DOLED R1 - Dæmpbar

  Doled R1 er et LED spot der kan bruges rigtig mange steder, det er bedst til steder hvor man skal have meget lys i rummet, det passer rigtig godt til værelser, stuer, køkken alrum mm. Doled R1 LED spot svarer til ca. 45W halogen. og med en høj farvegengivelse på 92% gør det den gengiver farverne i din stue helt korrekt. Så kan man rigtig se de livlige farver i dit maleri på væggen. Doled R1 LED spot er et godt valg da den ligger lige mellem pris og kvalitet, det er et prisstærkt LED spot samtidig med det er af rigtig høj kvalitet med 3 års garanti Dette LED spot kan dæmpes med et bredt udbalg af dæmpere, men fungere bedst på LED lysdæmpere.
  55,00 kr
 5. HiluX R10 - Dæmpbar - 60° - DimTone

  HiluX R10 GU10 LED spottet svarer til ca. 55W halogen og gengiver farverne ligesom et halogen spot! Til forskel fra HiluX R7 og R8 som også spreder lyset 60 grader har denne R10 en speciel DimTone teknologi, hvilket gør at lysets farve ændres ved dæmpning. Det bliver varmere og varmere jo længere du dæmper det. HiluX R10 GU10 LED Spot kan dæmpes med alle normale lysdæmpere.

  Vejledende udsalgspris 159,00 kr

  Din Pris 90,00 kr

Sorter faldende

5 vare(r)