Product was successfully added to your shopping cart.

G4 LED PÆRER

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. HiluX S9 - Ra95

  HiluX S9 er en LED pære som passer i alle armature der bruger en G4 pære som er retningsbestemte. Den er ideel til køkkerner og skrivebordslamper. HiluX S9 LED spot svarer til ca. 17-20W halogen. og med den høje farvegengivelse kan du være sikker på at bøffen får den rigtige farve under denne pære. HiluX S9 LED pære er det rigtige valg for dig der går meget op i det rigtige lys, med den 2700 kelvin (dejlig varm hvid) og sin høje farvegengivelse på 95%, gør at denne pære er det rigtige valg rigtig mange steder, pæren er designet ud fra at den passe i køkken armature, derfor er der altid plads til denne pære.
  44,00 kr
 2. HiluX S3 - 360°

  9 SMD LED er en LED pære som passer i alle armaturer der bruger en G4 pærer som skal lyse hele vejen rundt, men kan også bruges i retningsbestemte lamper. Den er ideel til køkkener og skrivebordslamper og andre steder man bruge G4 pærer i dag. 9 SMD G4 LED spot svarer til ca. 10W halogen. Med den høje farvegengivelse kan du være sikker på at bøffen får den rigtige farve under denne pære. Denne G4 LED pære er det rigtige valg for dig der går meget op i det rigtige lys, med den 2700 kelvin (dejlig varm hvid) og sin høje farvegengivelse på 93%, gør at denne pære er det rigtige valg rigtig mange steder, Pæren har en meget lille størrelse, derfor er den ideel til rigtig mange steder.
  36,00 kr
 3. G4 - Hilux S1 - 1.2W

  Denne 1.2W LED stiftpære lyser kun en retning, men det gør den passer perfekt i indbygningsspot i køkkenet og andre steder. Farvegengivelsen og lystyrken er i den høje ende. farvegengivelsen er på hele 92ra. LED pæren svare til ca. 10W halogen og med det pæne lys kan du være sikker på at have en behagelig farve i rummet. Det varme lys og pærens meget lille størrelse, betyder denne LED pære kan bruges mange steder.
  19,00 kr
Sorter faldende

3 vare(r)