Product was successfully added to your shopping cart.

E27 LED PÆRER

Sorter faldende

8 vare(r)

 1. HiluX B5 - Ra95

  HiluX B5 er en E27 LED Pære, der i daglig tale omtales som en pære med stor skruefatning.

  Pæren har et klassisk udseende der minder om den gamle glødepære.

  En LED Pære som denne er optimal til at oplyse rum, som stuen eller over spisebordet. Den giver et rent og behageligt lys, se den tekniske beskrivelse for uddybet information omkring farvegengivelse mv.

  Samlignet med en gammeldags glødepære svarer Doled B5 ca. til en 40 Watt men bruger kun 5 Watt og er derfor et miljø- og energivenligt alternativ.

  HiluX B5 forventes at have en levetid på over 25.000 timer.

  58,00 kr
 2. HiluX K4 - 350 lm. - Dæmpbar

  Denne LED kronepære har det helt klassiske look som en gammelgads glødepære.

  Den har et pænt udseende og derfor kan den sagtens sidde fremme hvor man kan se pæren direkte. det kunne være i en hængelampe, i baren eller i stuen.

  HiluX K4 er en utrolig alsidig LED kronepære der passer ind rigtig mange steder og har den helt samme størrelse som de gamle kertepærer. 

  HiluX K4 LED kronepære svarer til en 40w. kronepære. Den har et dejligt varm hvidt lys og en pæn farvegengivelse, hvilket gør den unik indenfor LED produkter.

  Giver et super behageligt varm hvidt lys i 2700 kelvin og lyser hele 350 lumen.

  Pæren kan dæmpes med alle normale dæmpere ved 3 stk. eller derover.

 3. HiluX B7 - 1000 lm. - Dæmpbar

  HiluX B7 er en LED pære med en stor fatning som giver utrolig meget lys for pengene.
  Den kan bruges alle steder, især hvor der er brug for rigtig meget lys.

  Den svarer til en 75W gammeldags glødepære, det gør at den kan erstatte selv de kraftige gamle pærer, men kun forbruger 10W.

  HiluX B7 er et klogt valg indenfor LED pærer da den kan dæmpes på de gængse dæmpere.

   

  85,00 kr
 4. LED globepære - HiluX G9 - 9,5cm - Ra95 - dæmpbar

  Denne flotte LED globepære er en E27 LED Pære, der i daglig tale omtales som en pære med stor skruefatning.

  Pæren har et klassisk udseende der minder om den gamle globepærer med kultråd.

  En LED pære som denne er optimal til at give en dekorativ belysning til steder hvor man ønsker noget anderledes. Den giver et varmt og behageligt lys; se den tekniske beskrivelse for uddybet information(længere nede) omkring farvegengivelse mv.

  Samlignet med en gammeldags glødepære svarer denne LED globepære ca. til en 30 Watt men bruger kun 4 Watt og er derfor et miljø- og energivenligt alternativ.

  LED pæren har en levetid på over 25.000 timer.

  130,00 kr
 5. LED Globepære - HiluX G12 -12,5cm - Ra95 - Dæmpbar

  Denne flotte LED globepære er en E27 LED Pære, der i daglig tale omtales som en pære med stor skruefatning. Pæren har et klassisk udseende der minder om den gamle globepærer med kultråd. En LED pære som denne er optimal til at give en dekorativ belysning til steder hvor man ønsker noget anderledes. Den giver et varmt og behageligt lys; se den tekniske beskrivelse for uddybet information(længere nede) omkring farvegengivelse mv. Samlignet med en gammeldags glødepære svarer denne LED globepære ca. til en 30 Watt men bruger kun 4 Watt og er derfor et miljø- og energivenligt alternativ. LED pæren har en levetid på over 25.000 timer.
  135,00 kr
 6. LED Globepære - HiluX G13 - Ra95 - Dæmpbar

  Denne flotte LED globepære er en E27 LED Pære, der i daglig tale omtales som en pære med stor skruefatning. Pæren har et klassisk udseende der minder om den gamle globepærer med kultråd. Den specielle diamantform gør den helt unik og flot til at give rummet en følelse af minimalisme og samtidig spare en masse penge i strøm med denne LED diamant globepære.
  135,00 kr
 7. LED Edison - HiluX G15 - Ra95 - dæmpbar

  Denne flotte LED globepære er en E27 LED Pære, der i daglig tale omtales som en pære med stor skruefatning. Pæren har et klassisk udseende der minder om den gamle globepærer med kultråd. denne flotte EDison LED pærer minder om de første pærer nogensinde lavet og dermed er den meget retro, og giver en hel unik følelse i rummet den sidder. En LED pære som denne er optimal til at give en dekorativ belysning til steder hvor man ønsker noget anderledes. Den giver et varmt og behageligt lys; se den tekniske beskrivelse for uddybet information(længere nede) omkring farvegengivelse mv. Samlignet med en gammeldags glødepære svarer denne LED globepære ca. til en 45 Watt men bruger kun 5 Watt og er derfor et miljø- og energivenligt alternativ. LED pæren har en levetid på over 25.000 timer.
  135,00 kr
 8. LED Globepære - HiluX G14 - Ra95 - Dæmpbar

  HiluX G14 LED globepære har et flot retro design der gør at den kan sidde steder hvor pæren er synlig.
  Eksempelvis i en stofledning hængende frit fra loftet. Det matte glas gør at lyset bliver mere diffust og derfor ikke genere øjnene.
  Lysstyrken for denne globepære svarer til en gammeldags 50W glødepære.
  249,00 kr
Sorter faldende

8 vare(r)